WEBINAR: Hoe kun je leiden als je niet de leiding hebt?

“Maar wat als mijn parochie niet missionair is?” Dit is de vraag van veel parochianen die hun parochie graag tot leven zouden zien komen. Als de parochiepriester niet actief voorop gaat in het proces van verandering, zijn de vruchten vaak beperkt en de parochianen soms moedeloos. Maar zo hoeft het niet te zijn!

Divine Renovation organiseert een webinar waarin dit belangrijke thema niet onbesproken blijft. Fr. Gary Buckby (parochiepriester in Birmingham, UK) en Maria Heath (Hoofd Missie van het bisdom Northampton) spreken met Matt Regitz en Hannah Vaughan-Spruce van Divine Renovation over de manieren waarop je in je parochie invloed kunt hebben, leiding kunt geven, biddend en dienend vruchtbaar kunt zijn – ook als je parochie nog niet op de missionaire weg is.

Sluit aan op donderdag 8 december om 20:00 uur voor een webinar waarin dit thema uitgebreid besproken wordt door mensen die de praktijk kennen en hun ervaringen willen delen. Het webinar is gratis te volgen. De voertaal is Engels; voor wie dit wenst zal Nederlandse vertaling beschikbaar zijn.

Praktische informatie

Webinar: "Mijn parochie is niet missionair! Hoe kun je leiden als je niet de leiding hebt?"

• Donderdag 8 december, 20:00 uur AMS.
  • Gratis deelname.
  • Nederlandse vertaling beschikbaar.

Aanmelding

Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding krijg je een Zoom-link voor het webinar toegezonden. Op de avond zelf kun je de Nederlandse vertaling van het webinar inschakelen.