Uitnodiging: Voorbedeavond vrijdag 24 maart

Voorafgaand aan de mini-conferentie, op vrijdag 24 maart, zal er in Veenendaal een voorprogramma zijn wat in het teken zal staan van voorbede en ontmoeting. 

Als de Heer het huis niet wil bouwen, vergeefs zwoegen daaraan de bouwers. (Psalm 127, 1)

Father James Mallon zei het vorig jaar al: "Er vindt geen parochievernieuwing plaats zonder het fundament van het gebed." God zelf bouwt zijn Kerk! Wij mogen met Hem meebouwen, als zijn leerlingen - als zijn kinderen, en daarom willen we allereerst samenkomen om te bidden. 

Alleen God zelf kan de dag tot een succes maken én vrucht laten dragen in de parochies in ons land. Dit alles kan alleen voor Hem en door Hem plaatsvinden. Daarom zijn alle deelnemers aan de conferentie ook warm uitgenodigd voor de voorbedeavond op 24 maart. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden; uw aanmelding voor de mini-conferentie volstaat. We zullen samen bidden voor de dag en voor de Kerk in Nederland en Vlaanderen. Aansluitend is er tijd voor ontmoeting en gezelligheid. 

Programma

19:00 Welkom!
20:00 Gezamenlijk gebed o.l.v. UPrayse
20:45 Borrel en ontmoeting in informele setting

Locatie

Evenementenlocatie ‘De Basiliek’, Wiltonstraat 56, Veenendaal.

Overnachting

Als u van ver(der) weg komt en u wilt graag bij de voorbedeavond zijn, dan kan het zijn dat u graag in de omgeving zou overnachten. U kunt hiervoor uiteraard zelf voorzieningen treffen. Als organisatie kunnen wij hier mogelijk bij helpen; neem indien gewenst contact op met info@missionaireparochie.nl.