Tip 5: Oriënteer u op Alpha en/of start Alpha online.

Heeft u nog geen ervaring met Alpha?
Bezoek dan eens de website van Alpha Nederland of Alpha Vlaanderen, of bekijk hier de Alpha folder. Ontdek wat Alpha is en wat het voor uw parochie kan betekenen.

Wilt u een Alpha te organiseren?
Op de website kunt u ook meer informatie vinden van het opzetten van een Alpha cursus, ook in deze tijd, namelijk een Alpha online. Er zijn goede eerste ervaringen met online Alpha cursussen! U vindt op de website ook mogelijkheden voor online-training.

Op deze website kunt u meer informatie vinden wanneer een volgende (online) Alpha training (in Nederland) gegeven wordt.

Lees de volgende tip!

Nieuwe reeks Alpha online vanaf 4 februari

Wil je ook een Alpha-ervaring opdoen, dan kan je op www.alphavlaanderen.be (of www.alpha-cursus.nl) nagaan waar en wanneer er een Alpha in je buurt van start gaat. Tegenwoordig kan dat echter ook online. Het voordeel is dat je niet hoeft te wachten tot er een Alpha van start gaat in jouw buurt.

Bij Clemenspoort (Gent) bijvoorbeeld start er een nieuwe reeks van 4 februari tot 29 april 2021, telkens op donderdagavonden van 20 uur tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Ook wie al ervaring heeft met Alpha en nu graag ervaring wil opdoen met het faciliteren van een groepje, is van harte welkom.

Meer info of inschrijven kan via ilse@clemenspoort.be - 0476.46.10.40.
Via onderstaand formulier kan u ook voor andere activiteiten terecht.