Tickets kopen

U kunt nog tickets verkrijgen aan de infobalie in Breepark of via dit formulier.

Inbegrepen in de prijs zijn de kosten van de catering: koffie & thee, de lunch op beide dagen en een warme maaltijd op donderdagavond. Inbegrepen zijn tevens de kosten van het programma, zoals sprekers en indien nodig vertaalapparatuur tijdens het plenaire programma. De kosten voor overnachting zijn NIET inbegrepen (zie praktische informatie voor concrete mogelijkheden).

U kunt zich alleen voor beide dagen van de conferentie aanmelden.

Korting voor groepen
We willen graag de aanmelding van meerdere personen uit één parochie stimuleren. Het blijkt namelijk dat een dergelijke conferentie het meest vruchtbaar is, als een groep parochianen zich hier samen met de pastoraal verantwoordelijken voor wil inzetten. Er is daarom een kortingstarief voor groepen van drie personen uit dezelfde parochie. Wie als groep inschrijft moet de namen van de individuele deelnemers pas achteraf meedelen en ontvangt daarvoor nog een afzonderlijk bericht.

Jongeren
Ook jongeren willen we stimuleren om aan de conferentie deel te nemen! Voor jongeren tot en met 30 jaar en studenten (op vertoon van de studentenkaart) geldt een speciale prijs.