ALS GOD RENOVEERT
DO 5 & VR 6 NOVEMBER 2020
Conferentie in Oudenbosch met Father James Mallon

ALS GOD RENOVEERT
DO 5 & VR 6 NOVEMBER 2020
Conferentie in Oudenbosch met Father James Mallon

Tickets zijn uitverkocht maar u kunt zich nog opgeven voor een wachtlijst Inschrijven op de wachtlijst

Tickets kopen

De conferentie, die wegens coronacrisis werd uitgesteld naar 2021, is in principe volgeboekt, maar als u belangstelling heeft, meld u dan aan voor de wachtlijst. Er is grote kans dat u alsnog aan de conferentie kunt deelnemen. Zodra er bijkomende plaatsen beschikbaar zouden komen, nemen wij met u contact op.

Inbegrepen in de prijs zijn de kosten van de catering: koffie & thee, de lunch op beide dagen en een warme maaltijd op dinsdagavond. Inbegrepen zijn tevens de kosten van het programma, zoals sprekers en indien nodig vertaalapparatuur tijdens het plenaire programma. De kosten voor overnachting zijn NIET inbegrepen (zie verder op deze pagina voor concrete mogelijkheden).

U kunt zich alleen voor beide dagen van de conferentie aanmelden.

Korting voor groepen
We willen graag de aanmelding van meerdere personen uit één parochie stimuleren. Het blijkt namelijk dat een dergelijke conferentie het meest vruchtbaar is, als een groep parochianen zich hier samen met de pastoraal verantwoordelijken voor wil inzetten. Er is daarom een kortingstarief voor groepen van drie personen uit dezelfde parochie. Wie als groep inschrijft moet de namen van de individuele deelnemers pas achteraf meedelen en ontvangt daarvoor nog een afzonderlijk bericht.

Jongeren
Ook jongeren willen we stimuleren om aan de conferentie deel te nemen! Voor jongeren tot en met 30 jaar en studenten (op vertoon van de studentenkaart) geldt een speciale prijs.

Vroegboekprijs (early bird)
Daarnaast geldt een speciale vroegboekprijs tot en met 12 januari 2020. Individuen betalen tot en met 12 januari 95 euro en daarna 130 euro. Groepen vanaf 3 personen betalen tot en met 12 januari 70 euro per persoon en daarna 95 euro per persoon. Jongeren betalen tot en met 12 januari 50 euro en daarna 60 euro.

Overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Oudenbosch

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van een overnachtingsplek, neem dan contact met ons op via: info@missionaireparochie.nl