Tickets kopen

De online kaartverkoop is helaas gesloten - evenals de mogelijkheid om gratis tickets aan te vragen via de groepsregeling. 

Heeft u vragen over uw reservering? Mail naar info@missionaireparochie.nl
Wilt u toch nog komen? Het is mogelijk aan de deur nog een ticket voor de mini-conferentie te kopen.

Tickets aan de deur: Voor late beslissers is er de mogelijkheid om op 24 of 25 maart aan de deur nog tickets te kopen, voor een tarief van 35 euro per ticket. Voel u vrij alsnog een vriend of kennis mee te nemen! Aan de deur kunt u geen aanspraak meer maken op de regeling voor groepskorting.

 

Kortingsregeling voor groepen
Omdat wij ten zeerste aanbevelen dat mensen in groepen komen, geldt een speciale groepsaanbieding: Na de aankoop van een 4de ticket voor dezelfde groep, heeft u recht op een vijfde ticket gratis! Uw gratis 5de ticket kunt u aanvragen via deze pagina. Het is niet nodig om alle 4 tickets tegelijkertijd aan te kopen. Let er wel op om bij de aankoop van tickets hiervoor het veld "Parochie / groep" in te vullen; u dient hier als groep dezelfde naam in te vullen.

Voorbeeld 1

U bent alleen. U koopt een ticket via Ticketkantoor. Op zondag hoort u na de Mis dat vier anderen ook naar de mini-conferentie willen komen. Samen bent u met vijf personen, dus u heeft als groep recht op een gratis ticket. Drie van uw medeparochianen kopen zelf een ticket via Ticketkantoor. Zij vullen dezelfde parochie- of groepsnaam in als u. De vijfde persoon vult een aanvraag in voor een gratis ticket via de daarvoor bestemde link. Het gratis ticket wordt binnen enkele dagen naar het ingevulde emailadres gestuurd. Als u de korting samen wilt delen, regelt u dit onderling.

Voorbeeld 2

In uw parochie is de mini-conferentie gepromoot. Als het ter sprake komt, hoort u dat verschillende mensen zichzelf al hebben aangemeld. Dit gaat om 6 personen. U had recht op een gratis ticket! Helaas is het niet mogelijk geld terug te vragen voor de reeds gekochte tickets, maar u kunt wel alsnog het gratis ticket aanvragen en een extra parochiaan uitnodigen om mee te gaan.

Voorbeeld 3

Vanuit uw parochie willen 12 mensen naar de mini-conferentie. Er worden bij Ticketkantoor 10 losse tickets besteld. U let goed op dat voor iedereen dezelfde parochie- of groepsnaam wordt ingevuld. Daarnaast wordt twee keer een aanvraag gedaan voor een gratis ticket via de daarvoor bestemde link. De gratis tickets worden binnen enkele dagen toegezonden aan de ingevulde emailadressen. 
Na enkele weken blijkt dat er nog drie mensen mee willen gaan naar de mini-conferentie. In totaal brengt dit uw groep op 15 deelnemers. U let goed op, en ziet dat u nu recht heeft op een derde gratis ticket. Daarom zorgt u dat twee parochianen zelf een ticket kopen via Ticketkantoor, en de derde een aanvraag indient voor een gratis ticket via bovenstaande link. U wijst hen erop dat zij de juiste parochie- of groepsnaam gebruiken, en de tickets worden automatisch toegestuurd naar de ingevoerde emailadressen. Zo heeft u in totaal 12 betaalde tickets en 3 gratis tickets via de groepsregeling. Eventuele verrekening van de korting met de groep regelt u onderling.